Dr. An De Rouck

Vanaf woensdag, 18 oktober 2023 zal Dr. An De Rouck ons team vervoegen op dinsdag, woensdag en donderdag. 

Zij was hiervoor reeds werkzaam als huisarts in Gent. U kan telefonisch of via de online agenda een afspraak inplannen bij haar. 


Dr. Luc Van Schelvergem 

Op 26/9/2023 moesten we onverwacht afscheid nemen van onze dierbare collega en liefdevolle mentor en voorbeeld, Dr. Luc Van Schelvergem.

Naast ongeloof en intens verdriet voelen we ook dankbaarheid voor wie hij was en wat hij betekende voor ons en de vele mensen rondom hem. 
Hij was een fantastische arts met een enorme expertise, een tomeloze inzet en een warm hart voor zijn vele patiënten.

Met zijn ‘Doe dapper voort’ briefje in ons achterhoofd gaan we proberen de zorg voor onze patiënten naar best vermogen verder te zetten. 

We missen hem nu al onnoemelijk hard.


COVID-vaccinatie

Op zaterdag 14 oktober 2023 en woensdag 18 oktober 2023 houden we een vaccinatiemoment tegen COVID-19 in de praktijk. Afspraken kunnen telefonisch gemaakt worden via het secretariaat (053/66.68.46). Vaccinatie is gratis

Vaccinatie is aangeraden voor iedereen van 65 jaar of ouder, personen in langdurige zorg, met een verzwakte weerstand of met bepaalde gezondheidsaandoeningenzwangere vrouwen en alle personen werkzaam in de zorgsector.


Mondmaskerplicht.
Het dragen van een mondmasker is momenteel niet meer verplicht op de praktijk. We vragen echter wel, uit respect voor uw medepatiënten en uw arts, om vanaf 12 jaar een mondmasker te dragen bij verkoudheidssymptomen (koorts, keelpijn, hoest, ...). Alvast bedankt voor uw medewerking en begrip.


Oproepen en berichten op het privé gsm-nummer van de artsen zullen niet meer worden beantwoord.